بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.

فرشته فزونی در گفت‌وگویی، افزود: بهتر است مصرف غذاهای سرخ شده هم با غذاهای آب پز، کبابی و تنوری جایگزین شود و از مصرف مکرر غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینی‌ها، شکلات و خامه اجتناب کنید.


وی با بیان اینکه سعی کنید تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ‌های آماده پرهیز کنید، افزود: در صورت مصرف غذاهای کنسروی هم قبل از مصرف از سلامت آنها اطمینان پیدا کرده و در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آن‌ها خودداری کنید. به یاد داشته باشید که حتما کنسروها را قبل از مصرف بجوشانید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بروز کم آبی را در طول سفر شایع دانست و گفت: برای جلوگیری از کم آبی و یبوست در طول سفر مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید. برای جلوگیری از یبوست میوه‌ها را در میان وعده‌های خود بگنجانید و حتما" قبل از استفاده، آن‌ها را خوب شست وشو دهید و ضدعفونی کنید.


وی ادامه داد: برای جلوگیری از یبوست یک نکته دیگر را هم مدنظر قرار دهید که آن هم نوشیدن آب کافی همراه با غذاهای فیبردار نظیر غلات با سبوس و نان‌های سبوس‌دار است.


فزونی بر مصرف غذاهای آبدار مثل سوپ‌ها، آش، میوه‌های آبدار، سبزی‌های آبدار مثل خیار و گوجه فرنگی و کاهو تاکید کرد و گفت: بهتر است در طول سفر از میان وعده‌های سالم مانند میوه‌های خشک (خشکبار) و انواع میوه‌های تازه و شیر به جای چیپس، پفک، نوشابه و ساندیس استفاده کنید.


کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره ساندویچ‌ها نیز توضیح داد: در زمان سفر از ساندویچ های ساده و خانگی مانند نان و پنیر و سبزی، ساندویچ تخم مرغ، ساندویچ مرغ به همراه میوه و آب یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید.


وی افزود: مواد غذایی که در معرض فسادپذیری بیشتری قرار دارند بویژه سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و ‌پیاز را در مکان‌هایی که قابل اطمینان نیستند، مصرف نکنید.


وی در پایان ضمن هشدار نسبت به اینکه زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود، گفت:‌ در مورد افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف غذا باعث اختلال در وضعیت سلامت آنها خواهد شد. بنابراین برای برخورداری از آرامش و سلامتی در سفرهای نوروزی، تعادل در مصرف مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید.


نقل از :ایسنا

کد: 3506 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 5096 ساعت: 2:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 کاهش قیمت گوشت قرمز در اثر افزایش توزیع ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
5 مراغه میزبان مجمع گفتمان «شهروند آگاه؛ شهروند مسئولیت پذیر» شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۴ اسفند
6 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
7 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
8 ممنوعیت خرید و فروش دارو در فضای مجازی ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
9 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
10 حفظ ارز ۴۲۰۰تومانی واردات گندم و دارو تا آخر سال ۱۴۰۰ شنبه ۴ دي
11 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت