تهرانی ها به دستگاه تصفیه آب نیاز ندارند


مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: تهرانی ها به آب بسته بندی و دستگاه تصفیه آب نیاز ندارند.

به گزارش لقمه، احمد مشیری با بیان اینکه آب تهران جزو بهترین آب‌های جهان است، افزود: کشورهای اروپایی با وجودی که از 200 سال پیش سامانه جمع‌آوری فاضلاب دارند اما چون پساب فاضلاب را داخل رودخانه‌ها می‌ریزند و از همان رودخانه آب برای تصفیه برداشت می‌کنند، گرچه کیفیت شیمیایی این آب بالاست اما کیفیت فیزیکی و طعم و بوی مناسب نوشیدن ندارد و از آب بسته‌بندی برای آشامیدن استفاده می‌کنند.

وی اظهار داشت : آب تهران بزرگ از برفاب دماوند، البرز، و .... تامین می شود و بدیهی است که نه نیازی به آب بسته‌بندی است و نه دستگاه تصفیه آب.

مشیری تاکید کرد: نکته مهم این است که نباید مشکلات تاسیساتی داخل ساختمان را به حساب شرکت‌های آب و فاضلاب گذاشت. بهترین کار این است که مشترکان، آب نزدیک‌ترین شیر به کنتور آب را داخل لیوانی بریزند و رنگ و طعم و بوی آن را کنترل کنند ، در غیر این صورت اگر بقیه شیرهای داخل منزل دارای آب کدر و ... است، مشکل از پوسیدگی، زنگ‌زدگی و ...تاسیسات داخلی ساختمان است و نه کیفیت آب.

مشیری با بیان اینکه میزان مصرف یک فرد اروپایی برابر با یک سوم میزان مصرف یک فرد ایرانی است، تصریح کرد: باید حتما به سمت مصرف بهینه آب حرکت کنیم و برای این کار، استفاده از وسایل کاهنده مصرف و نیز شیرآلات اهرمی و حساس ، پیشنهاد می‌شود.

وی درخصوص نحوه عملکرد لوازم کاهنده مصرف آب گفت: این لوازم، هوا را با آب مخلوط می‌کنند‌ بنابراین میزان آبی که بیرون می‌دهند نصف می‌شود در حالی‌ که حجم آب کمتر نمی‌شود.

مشیری افزود: باید آب را برای نسل‌های آینده نگه داریم چون قطعا جنگ جهانی بعدی بر سر آب خواهد بود؛ بیشتر کشورهای جهان مرزهایشان با کشورهای دیگر از طریق رودخانه‌هاست و گاهی آب یک رودخانه از چند کشور مختلف عبور می‌کند و همین امر دلیلی بر نزاع‌های آینده خواهد بود. 

بازگشت به صفحه نخست



نقل از :واحد مرکزی خبر

کد: 4287 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير بازدید: 2401 ساعت: 10:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انفجار کپسول گاز در یک رستوران تهرانی/۷ نفر مصدوم شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 مرجع پاسخگویی رایگان کرونا برای تهرانی‌ها شماره ۴۰۳۰ است ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
3 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 مرگ‌و میر "تب‌ کریمه کنگو" در تهران نداشتیم/ گوشت با مهر دامپزشکی بخرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
5 تهرانی‌های قدیم چگونه روزه می‌گرفتند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
7 رابطه فست فودی‌ها با موش‌های تهران ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
8 روایت سنگین وزن ترین زن تهرانی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور
9 قطع آب شرب مشترکان پرمصرف تهرانی آغاز شد/قطع آب به مدت ٧ ساعت ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10 غربالگری سلامت در ۱۲ میدان میوه و تره‌بار ۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت
11 اجرای برنامه مدیریت اضافه وزن و چاقی در مدارس تهران ۱۳۹۲ جمعه ۲۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.