تا فرصت دارید هلو بخورید!


هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازارهای میوه و تره‌بار روزهای آخر را می‌گذراند. به همین بهانه خواستیم بگوییم تا فصل این میوه کاملا سپری نشده است آخرین هلوهای این روز‌ها را بیشتر میل کنید چون برای سلامتیتان مفید است. برخی از فواید آن را در ادامه بخوانید.

به گزارش لقمه، این میوه کم کالری و سرشار از فیبرهای غذایی و مواد مغذی دیگر است که بدنتان را سرحال می‌آورد.

هلو برای آن‌هایی که با کالری مشکل دارند

اگر همیشه یک ترازو دم دستتان دارید و مدام حساب و کتاب کالری‌هایتان را چرتکه می‌اندازید بهتر است بدانید با یک میوهٔ کم کالری طرف هستید. ۱۰۰ گرم هلو حاوی حدود ۴۰ کیلوکالری است و میزان قند موجود در آن نیز کم است؛ یعنی در هر ۱۰۰ گرم از این میوه فقط ۹ گرم قند وجود دارد. می‌توانید این میوهٔ سرشار از آب را به عنوان میان وعدهٔ سبک میل کنید. علاوه بر این هلو یک دسر کم کالری، شیرین و خوشمزه است که بدون شک لذت یک دسر سبک و ساده را به شما خواهد چشاند.

هلو برای شادابی، طراوت و سلامت

در واقع هر یک عدد هلوی متوسط حدود ۸ تا ۱۰ میلی‌گرم ویتامین C به بدن می‌رساند که معادل ۱۰ تا ۱۲ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را تامین می‌کند. هر چقدر که هلویتان قرمز-نارنجی‌تر باشد یعنی اینکه میزان فلاوونوئیدهای آن بیشتر است. این آنتی‌اکسیدان برای بهبود عملکرد ویتامین C در بدن لازم و ضروری است. باید بدانید که ویتامین C از بدن در برابر بیماری‌های ویروسی و باکتریایی محافظت کرده و باعث جذب بیشتر آهن می‌شود. این ویتامین همچنین خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و به رادیکال‌های آزاد اجازه نمی‌دهد که به سلول‌های پوست آسیب بزند.
اگر می‌خواهید سیستم ایمنی بدنتان را برای فصل سرما بیش از پیش قوی کنید این روز‌ها زیاد هلو نوش جان کنید.

هلو برای تامین آب بدن و مینرالیزه کردن مجدد بدن

هلو از ۸۷ درصد آب تشکیل شده است و به این ترتیب باعث تامین آب بدن شده و به دفع توکسین‌ها و یا‌‌ همان سموم بدن کمک زیادی می‌کند. بدون آب خون به خوبی در رگ‌ها جریان نخواهد داشت و فعالیت‌های مغزی دچار مشکل خواهد شد.
باید بدانید که خون انسان از ۹۵ درصد آب تشکیل شده است و به همین دلیل برای گردش خون مناسب به آب کافی نیاز دارید. توجه داشته باشید که آب باعث چرخش مواد مغذی در بدن و رسیدن آن‌ها به سلول‌های بدن می‌شود و ضایعات را از بدن دفع می‌کند.
بافت‌های سلولی مغز ما نیز از ۸۵ درصد آب تشکیل شده است. زمانی که به میزان کافی آب به بدنتان نرسد مغز اولین ارگانی است که تحت تأثیر قرار می‌گیرد و واکنش نشان می‌دهد. در نتیجه سردرد می‌گیرید، تمرکزتان پایین می‌آید و حافظهٔ کوتاه مدتتان دچار اشکال می‌شود.
هلو همچنین باعث مینرالیزه کردن مجدد بدن می‌شود به خاطر اینکه حاوی پتاسیم، منیزیم، فسفر و آهن است.

هلو برای هضم راحت غذا

هلو سرشار از فیبرهای محلول در آب هست که باعث هضم راحت غذا و بهبود گوارش می‌شود. این میوهٔ آبدار علاوه بر پیشگیری از یبوست و کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی نیز کمک می‌کند.
علاوه بر این‌ها میزان فیبرهای موجود در آن برای کنترل دیابت نوع ۲ و همچنین کنترل اشت‌ها فوق‌العاده است. در واقع باید بدانید که فیبرهای غذایی این توانایی را دارند که با کلسترول خون و سموم بدن مقابله کنند. در نتیجه برای تمیز و پاک‌سازی بدن لازم و ضروری‌اند.
باید بدانید که این فیبر‌ها به محض ورود به معده حجیم شده و بخش زیادی از معده را اشغال می‌کند در نتیجه یک ضداشتهای خوب و طبیعی محسوب می‌شود.
برای اینکه فیبر بیشتری نصیبتان شود پوست این میوه را به دقت شسته و آن را با پوست میل کنید. اگر اهل میل کردن سالاد میوه هستید از هلو غافل نشوید.

هلو برای داشتن پوستی خوش آب و رنگ

بیخود نیست که هر کس پوست صاف و تمیزی داشته باشد به هلو تشبیهش می‌کنند. عصارهٔ هلو به عنوان یک ترکیب آرایشی استفاده می‌شود به خاطر اینکه حاوی خواص نرم و احیاکنندگی است. در واقع ویتامین‌های بی‌شمار این میوه مانند ویتامین A، پیش ساز ویتامین A و ویتامین‌های B، C و E قدرت احیاکنندگی و محافظتی بالایی به این میوه می‌دهند به طوری که باعث افزایش مقاومت و بالا بردن خاصیت ارتجاعی آن می‌شود. در نتیجه پیری زودرس به جان سلول‌های پوست نمی‌افتد.
فراموش نکنید که سازمان‌های بهداشتی جهان توصیه می‌کنند که روزانه ۵ واحد غذایی میوه یا سبزیجات میل کنید. از این روزهای آخر که هنوز میوه‌های تابستانی در بازار هستند استفاده کرده و از طعم و خواص بی‌نظیر آن‌ها استفاده کنید.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 7455 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر بازدید: 4012 ساعت: 10:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 پیش‌بینی کاهش قیمت سیب زمینی در روزهای آینده ۱۳۹۸ جمعه ۲۸ تير
3 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
4 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
5 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
6 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
7 نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند ومی تواند موجب بیماری کبد شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
8 ایران ۲۵۰ تن موز از فیلیپین وارد می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
10 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.