کاهش 20 درصدی مصرف گوشت پس از انتشار خبر خمیر مرغ


رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور اعلام کرد: به دلیل اعلام اخبار مبنی بر " ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی"، فروش و مصرف این محصولات 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور اعلام کرد: به دلیل اعلام اخبار مبنی بر "ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی"، فروش و مصرف این محصولات 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.

سید محمد موسوی اظهار کرد: وقتی مسئولان دولتی بدون اطلاعات کافی، استفاده از خمیرمرغ را ممنوع اعلام کردند، کسانی هستند که مجوز تولید این محصولات را به کارخانه‌های مختلف صادر کرده‌اند و حالا همان‌ها واردات و تولید خمیرمرغ را ممنوع اعلام کردند.

وی تاکید کرد: اگر دولت و سازمان‌های مرتبط توان نظارت کامل و کافی در رابطه با این موضوع را ندارند، نباید استفاده از یک محصول را ممنوع اعلام کنند بلکه باید نظارت خود را دقیق‌تر کرده و نیروهای بیشتری برای این کار در نظر بگیرند.

موسوی گفت: انتظار داریم دولتمردان برای اجرای اهداف و پیشبرد و توسعه صنعت غذایی پروتئینی فعالان و تشکل‌های این صنعت را یاری دهند نه این‌که وظایف خود را نادیده گرفته و تشویش و نگرانی برای مصرف‌کنندگان به وجود آورند.

رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور ادامه داد: سرمایه‌های سنگین و نیروی انسانی زیادی در این صنعت فعالیت می‌کنند و اگر از ما حمایت نمی‌کنند، حداقل اجازه دهند خودمان فعالیت کنیم تا سرمایه‌های ملی از بین نرود.

وی گفت: تخلفاتی که در مورد استفاده از خمیر مرغ صورت می‌گیرد، مربوط به واحد‌های صنفی مجوزدار و قانونی نیست بلکه افراد سودجو و واحد‌های زیرپله‌ای اقدام به تخلف می‌کنند و باید با آنها برخورد شود.

رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور ادامه داد: مدتی است هجمه‌ای از طرف بعضی‌ها به صنعت فرآورده‌های گوشتی تحت نام خمیرمرغ وارد شده و نگرانی برای مصرف‌کنندگان و نابسامانی در فعالیت تولید‌کنندگان به وجود آورده و به نظر می‌رسد دست‌اندرکاران و مسئولان نظارت به جای نظارت بیشتر بر مواد اولیه‌ی واحد‌های تولیدی کار خود را راحت‌تر کرده و درصدد حذف خمیرمرغ از تولید شده‌اند، چون این کار بسیار راحت‌تر از انجام وظیفه و نظارت بر مواد اولیه است که ناظران باید آن را اعمال کنند.

موسوی اظهار کرد: اسکله مرغ که حداقل 15 تا 20 درصد گوشت دارد با دستگاه اتوماتیک به عنوان خمیر تهیه و در فرآورده‌های گوشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مسئولان نظارتی سال‌هاست می‌دانند این خمیر تهیه و در تولید به کار می‌رود و حتی قبل از این‌که دستگاه و ماشین‌آلات خمیرمرغ وارد کشور شود، این خمیر توسط تولید‌کنندگان و بازرگانان تولید می‌شده و به مصرف می‌رسید حالا چطور شده تا چند ماه پیش مصرف آن مشکلی نداشته به یکباره ممنوعیت استفاده از آن اعلام می‌شود.

رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور در بخشی از سخنان خود اعلام کرد: هر روز با اخباری که در رسانه‌ها منتشر می‌شود مشکلاتی برای فعالان صنف‌ها به وجود می‌آورند، زمانی اعلام می‌شود نوشابه‌های گازدار مصرف نشود یا اخباری مبنی بر روغن پالم عنوان می‌شود و همیشه تشویش و نگرانی در جامعه به وجود می‌آید و این در حالی است که باید نظارت و فعالیت تولید‌کنندگان زیاد شود و نباید به دلیل کوتاهی در نظارت ممنوعیت در بعضی از محصولات اعلام شود.

موسوی در عین حال تاکید کرد: واحد‌های تولیدی کشتارگاه‌های مرغ زیر نظر مسئولان فنی و نظارتی اداره می‌شود و آنهایی که مسئولیت نظارت را دارند باید برحسب وظیفه نسبت به انجام مسئولیت خود اقدام کنند و اگر قرار باشد مسئولان نظارتی نتوانند در محل کشتارگاه‌ها وظایف خود را به خوبی انجام دهند و فعالیت کارخانجات فرآورده‌های گوشتی را زیرسوال ببرند این در واقع هدر دادن سرمایه ملی است.

وی ادامه داد: گوشتی که به اسکله مرغ چسبیده سرمایه‌ی ملی محسوب می‌شود و نباید به دلیل انعکاس اینگونه اخبار از استفاده‌ آنها جلوگیری شود.

رییس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سال‌های پیش نامه‌ای به اداره نظارت بر مواد غذایی زدیم که اجازه دهید نمایندگان اتحادیه در کارخانجات و مراکز مرتبط رفته و نظارت کنند، ولی این اجازه به ما داده نشد که البته دوباره این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

موسوی اظهار کرد: بیشتر تخلفات در زمینه‌ی خمیرمرغ در استان‌های قم، خوزستان یا مشهد صورت می‌گیرد ولی در تهران این‌گونه تخلفات کمتر است.

همچنین انعام‌ شکری، عضو اتحادیه فرآورده‌های گوشتی و مدرس وزارت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در این نشست اظهار کرد: معمولا مراکزی که در این زمینه تخلف می‌کنند مجوز‌دار نیستند و سوء‌ استفاده‌کنندگان در جاهایی که به صورت غیرمجاز اقدام به تولید می‌کنند فعالیت زیرپله‌ای آنها منجر به سوء تفاهماتی در این زمینه شده است.

وی تاکید کرد: نباید به دلیل تخلفاتی که عده‌ای انجام می‌دهند این صنعت را زیرسوال ببرند.

عضو اتحادیه فرآورده‌های گوشتی گفت: عدم همکاری بین سازمان‌های ذی‌صلاح مثل سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان بهداشت باعث نابه‌سامانی‌هایی در این زمینه شده است و اگر براساس استاندارد‌ها و زیر نظر سازمان غذا و دارو و مراکز مرتبط تولید صورت گیرد هیچ مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

انعام‌شکری تاکید کرد: افراد سود‌جو در جاهای نامعلوم تخلف می‌کنند و این ضعف قوه نظارتی است و باید هزینه‌ی نظارتی را افزایش دهند.

وی تاکید کرد: اگر عده‌ای به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند نباید همه را به یک چشم دید و با تولید‌کنندگان مجوز‌دار همانند یک متخلف برخورد کرد و تاکنون گزارشی مبنی بر تخلف مراکز مجوزدار نداشتیم.

انعام‌شکری در عین حال بیان کرد: ما همه سازمان‌های مرتبط را به میز مذاکره دعوت می‌کنیم تا این موضوع را به صورت علمی تحلیل کرده و ساماندهی کنیم.

رییس دانشکده فرآورده‌های گوشتی دانشگاه علمی و کاربردی ادامه داد: ما این آمادگی را به سازمان‌های مختلف اعلام می‌کنیم که حاضر هستیم طرح‌های پژوهشی مشترک در خصوص بالا‌بردن کیفیت فرآورده‌های گوشتی را داشته باشیم و هر کدام از این ارگان‌ها که علاقه‌مندند می‌توانند در این طرح‌های پژوهشی با ما فعالیت کنند.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 7551 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر بازدید: 2169 ساعت: 7:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
3 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
5 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
8 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9 کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
10 حذف «معجون سلامتی» از سبد غذایی فقرا/خواص تخم مرغ لاکچری ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
11 کاهش 10 درصد قیمت سه محصول لبنی ابلاغ شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.