دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر خبر داد:
مصرف امسال شکر در کشور به حدود 2 میلیون تن خواهد رسید


در گذشته بطور متوسط سالانه حدود 2 میلیون و 200 تن به شکر نیاز داشتیم در حالی که براساس کاهش مصرف پیش‌بینی می‌شود که امسال حدود 2 میلیون تن به شکر نیاز داشته باشیم.

به گزارش لقمه، بهمن دانایی‌فر دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر کشور در مورد واردات شکر، گفت: براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی کشور باید برای کالاهای اساسی ذخیره استراتژیک وجود داشته باشد و میزان این ذخیره در شکر 300 هزار تن تعیین شده است.

وی افزود: سال 92، 300 هزار تن شکر به عنوان ذخیره استراتژیک وارد و در انبارها نگهدرای شد که از نظر بهداشتی این ذخایر در حال اتمام تاریخ مصرف است.

دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر تصریح کرد: بنابراین با بررسی‌ها به دولت پیشنهاد شد تا قبل از منقضی شدن تاریخ مصرف ذخایر استراتژیک شکر، ذخایر شکر استراتژیک که از دو سال پیش در انبارها نگهداری می‌شود به بازار مصرف وارد شده و برای جایگزینی ذخایر، 300 هزار تن شکر از طریق واردات تأمین شود.

دانایی‌فر با تاکید بر اینکه دولت تاکنون به درستی جلوی واردات شکر را گرفته، تصریح کرد: واردات شکر پیشنهاد ما به دولت بوده و براساس این پیشنهاد مقرر شد تا ذخایر استراتژیک شکر موجود در ایام تابستان تا شروع بهره‌برداری کارخانه‌ها یعنی شهریورماه به بازار عرضه شود و از آن طرف شرکت بازرگانی دولت برای جبران 300هزار تن شکر وارد و جایگزین ذخایر استراتژیک کند.

وی با بیان اینکه تاکنون کار خرید 150 هزارتن شکر انجام شده و احتمالا با بارگیری در شهریورماه این محموله‌های شکر به ایران وارد می‌شود، گفت: تصمیم واردات شکر توسط شرکت بازرگانی دولتی برای قطع دست واسطه‌ها و دلال‌ها گرفته شد و تکلیف است تا بقیه شکر مورد نیاز استراتژیک که 150 هزار تن دیگر است از طریق واردات تأمین شود.

دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر تصریح کرد: قیمت تمام شده بسیاری از کالاهای تولید در داخل کشور از جمله شکر و گندم به دلیل تورم‌های بالا در سال‌های اخیر از قیمت جهانی بالاتر است.

وی افزود: در حال حاضر هزینه هر کیلوگرم شکر خام وارداتی پس از تصفیه و فرآوری در کارخانه‌های داخلی 1600 تومان است در حالی که پیش‌بینی ما از قیمت تمام شده هر کیلوگرم شکر تولید داخلی با توجه به هزینه چغندرقند و هزینه‌های جانبی حدود 2 هزار و 300 تا 2 هزار و 400 تومان است.

دانایی‌فر تصریح کرد: بنابراین بجای اینکه این سود مابه‌التفاوت قیمت‌های داخلی و وارداتی نصیب چند نفر انگشت شمار نشود مقرر شد تا شرکت بازرگانی دولتی اقدام به این کار کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا عرضه ذخایر استراتژیک شکر با توجه به نزدیک شدن به فصل برداشت منجر به لطمه به تولید داخل نمی‌شود، گفت: برداشت چغندرقند حدودا از 12 شهریورماه آغاز می‌شود در حالی که از عرضه شکر به بازار حدود یک ماه می‌گذرد.‌

دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه در صنعت شکلات سازی رکود حاکم است و بازار این محصولات دارای رونق سابق نیست، گفت: به دلیل تورم مصرف شکلات و شیرینی کاهش یافته بنابراین پیش‌بینی می‌شود نیاز داخلی به شکر هم نسبت به گذشته کاهش داشته باشد.

دانایی فر با بیان اینکه سالانه حدود یک میلیون و 400 هزار تن شکر در داخل تولید می‌شود، افزود: در گذشته بطور متوسط سالانه حدود 2 میلیون و 200 تن به شکر نیاز داشتیم در حالی که براساس کاهش مصرف پیش‌بینی می‌شود که امسال حدود 2 میلیون تن به شکر نیاز داشته باشیم.

وی گفت: براساس آنچه به ما تکلیف شده مقرر شده تا اوایل آذرماه موجودی، نیاز مصرفی و میزان انتقالی شکر به سال آینده را تا پایان سال به دولت اعلام کنیم و براساس آن دولت برای واردات شکر در سال 95 تصمیم‌گیری کند.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست

 

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.


نقل از :فارس

کد: 8165 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد بازدید: 1516 ساعت: 7:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مهلت یک هفته‌ای به کارخانه‌های لبنی برای افزایش تولید 4 قلم کالا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
2 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
3 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
4 ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق دولت به کارخانه‌های قند و شکر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
5 حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي
6 تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان
7 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
8 مصوبه افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی به کارخانه‌ها ابلاغ شد ۱۳۹۴ جمعه ۶ شهريور
9 پرونده لبنیاتی‌های اخطاری در سازمان حمایت ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد
10 سکوت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان در برابر افزایش قیمت لبنیات ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
این داروها استخوان را پوک می کند کورتن ها معمولا داروهایی هستند که علیرغم محاسنی که دارند باعث پوکی استخوان می شوند.این قبیل دارو ها بایستی توسط پزشک معالج تجویز شده و تحت نظر وی مصرف شود.