بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان


پایگاه خبری لقمه: نمایندگان اتحادیه اروپا از یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، مراحل صید و کارخانه های عمل آوری، ظرفیت های صیادی و فراوری قشم بازدید و با مسئولان سازمان اداره بنادر و دریانوردی دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، در جریان این بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا با روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان و فعالیت های شیلاتی استان از جمله صنایع شیلاتی، محدوده و توزیع صید در مناطق مختلف و نظارت بر آنها آشنا شدند.

 

مدیرکل شیلات هرمزگان همچنین در حاشیه بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان در استان گفت: شیلات این استان به عنوان یک استان کامل از لحاظ شیلاتی، گام های محکمی در رابطه با صادرات آبزیان برداشته است.

 

پرویز محبی افزود: صید افزون بر220 هزار تن در سال از انواع آبزیان، وجود 72 تعاونی صیادی فعال، 22بندر صیادی، 39 مرکز تخلیه صید و پوشش نوار ساحلی و آبهای استان توسط پایگاه های یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان تنها بخشی از ظرفیت های شیلات در حوزه صید و صیادی است.

 

وی بیان داشت: هم اکنون 30 هزار خانوار در هرمزگان از طریق فعالیت های شیلاتی و صید و صیادی امرار معاش می کنند که این امر یک پنجم جمعیت استان را شامل می شود.

 

مدیرکل شیلات هرمزگان اظهارکرد: مجموعه شیلات استان علاوه بر کنترل و نظارت بر بنادر صیادی در بحث کیفی، نظارت بر شناورها در صیدگاه ها و بنادر صیادی، بر گونه های صید شده، ابزار و ادوات صید، رعایت محدوده صیدگاه و رعایت فصول ممنوعیت صید برخی گونه های حساس نظارت دارد.

 

محبی خاطرنشان کرد: امروز شاهد فعالیت صید و صیادی شناورهای سنتی قایق و لنج تا شناورهای صنعتی در آبهای داخلی و در آبهای بین المللی هستیم.

 

هرمزگان حدود 30 هزار صیاد و 22 بندر صیادی دارد که 12 بندر آن به تعاونی های صیادی و بخش خصوصی واگذار شده است.

 

استان 750 هزار نفری هرمزگان در طول یکهزار و 400 کیلومتر نوار ساحلی تمام فعالیت های صید و صیادی را از شرق تا غرب تحت پوشش دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10441 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد بازدید: 2488 ساعت: 12:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
4 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
7 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
8 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
10 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرم‌های "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و غیرمجاز اعلام می‌شد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.