کم توجهی به پیشگیری و سلامت دهان و دندان در کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، گفت: راهکار اساسی کاهش شاخص پوسیدگی دندان، توجه به سلامت دهان و دندان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر لیلا عطایی در ارتباط با برگزاری دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، اظهار کرد: این کنگره ۱۹ تا ۲۲ دی ماه ۹۶ در سالن همایش های برج میلاد برگزار می شود.

 
وی با اشاره به اینکه این کنگره همزمان در ۳ یا ۴ سالن از صبح تا بعداز ظهر برگزار می شود، افزود: تم اصلی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اندیشه های راهبردی در دندانپزشکی و طرح درمان است.
 
رئیس دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: شعار کنگره نیز سلامت دهان و دندان در هزاره سوم است چرا که امروزه سلامت دهان و دندان بیشترین معضل به شمار می رود.
 
عطایی با اشاره به اینکه امروزه مافیای ایمپلنت و صنعت ایمپیلت در حال فراگیر شدن در دنیا است، گفت: امروز به سلامت دهان و دندان در کشور کمتر می پردازیم و کمتر به موضوعات پیشگیری توجه می شود در حالی که حتی در حوزه زیبایی دندان نیز باید به مسئله پیشگیری توجه کرد.
 
وی اضافه کرد: در صورتی که به سلامت دهان و دندان توجه شود کمتر احتیاج به ایمپیلت پیدا می کنیم همچنین بسیاری از سازمان های اصلی که قرار است سلامت دهان و دندان را ترویج کنند و نباید درمان محور شوند. سازمان های بیمه گر نیز به همین موضوع توجه داشته باشند.
 
رئیس دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: در این کنگره به سلامت دهان و دندان توجه شده و به این محور توجه شده که چگونه سلامت از دست رفته دهان و دندان را به کشور باز گردانیم.
 
عطایی خاطرنشان کرد: همچنین باید توجه داشت که اگر در راستای طرح ملی سلامت دهان و دندان گام برداریم و این موضوع را پایه گذاری کنیم شاخص پوسیدگی دندان یا DMF  جامعه کاهش می‌یابد

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12139 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 1910 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.