آیا نظارت کافی‌ بر سلامت موادغذایی‌ هست؟


پایگاه خبری لقمه: کارشناس‌ دفتر خدمات سلامت‌ و بهداشت محیط گفت: نظارت‌های بهداشتی‌ در سلامت مواد غذایی‌ به ویژ‌ه‌ در مناسبت‌های مذهبی جای کار بیشتری دارد و نباید از آن غافل‌ شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فاطمه میرهادی‌کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 در گفت‌ و گویی؛ گفت: سلامت مردم از موضوعات مهمی است‌ که بخش اعظم‌ آن با سلامت مواد غذایی‌ پیوند  خورده است که در این میان‌ در مناسبت‌های مذهبی‌ که تعداد انبوهی‌ موادغذایی‌ در مجامع‌ عمومی‌ به مردم عرضه‌ می‌شود، باید‌ از نظارت‌ کافی برخوردار باشند‌.

 
وی گفت: با وجود دفاتر‌ خدمات سلامت‌ که خدمات‌ بهداشتی‌، درمانی‌، دارویی‌ و غذایی را عهده‌دار است باید‌ نظارت کافی‌ بر سلامت موادغذایی‌ داشته باشیم‌.
 
میرهادی‌ افزود: برخی از گزارش های نشان داده‌ نگهداری‌ گوشت‌های ذبح‌ شده‌ مناسب نیستند‌، توزیع چای در ظروف‌ یک بار‌ مصرف‌ به دلیل سرطان‌زایی‌ یک تهدید‌ است و باید چای‌ در ظروف‌ سلولوزی‌ و شیشه‌ای به مردم داده شود‌.
 
کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 رعایت‌ ملاحظات‌ بهداشتی‌ در طبخ‌ نذورات‌، استفاده از دستکش‌، روپوش‌، کلاه و ماسک‌ در روند تهیه‌ نذورات‌ را امری ضروری خواند و گفت: برخی مراجعات‌ به کلینیک‌های پزشکی‌ نشان می‌دهد باید نظارت جدی‌تری‌ بر موادغذایی‌ نذو‌رات و روند طبخ‌ داشته باشیم و از آنجایی که شیوع بیماری با توجه به شرایط‌ غیربهداشتی دو چندان می‌شود کارشناسان بهداشت‌ و سلامت‌ باید گام جدی در مقابله با عوامل‌ تهدیدکننده‌ سلامت داشته باشند‌.
 
دفاتر خدمات سلامت فقط‌ مربوط‌ به حوزه بهداشت عمومی نمی‌شود
 
میرهادی‌ از حضور بازرسان‌ دفاتر خدمات سلامت‌ در برخی از اماکن خبر داد و اظهار کرد: دفاتر خدمات سلامت فقط‌ مربوط‌ به حوزه بهداشت عمومی نمی‌شود و سلامت حوزه غذا، دارو و درمان هم به آن برمی‌گردد و بازرسان‌ آماده‌اند تا در بحث تأمین بهداشت موادغذایی‌ در تولید‌، توزیع‌ و عرضه‌ کیفیت را ارتقاء دهند.
 
کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 گفت: این دفاتر در نظر دارند‌ تا رضایت و اطمینان  مردم را در بهداشت موادغذایی‌ جلب کنند و از مردم تقاضا داریم‌ تا در صورت‌ وجود تخلفات‌ غیربهداشتی‌ این مراکز را مطلع‌ کنند.
 
میرهادی‌ در ادامه اظهار کرد: سلامت مردم از مهمترین اولویت‌های دفاتر خدمات سلامت است که دفاتر خدمات بهداشتی‌ پس از اخذ پروانه فعالیت تحت نظارت وزارت بهداشت این هدف را عهده‌دار می‌شوند تا شاهد ارتقاء سلامت مردم باشیم‌.
 
وی گفت: در حال حاضر بحث سلامت موادغذایی‌ در مناسبت‌های مذهبی نظیر‌ محرم و صفر‌ زیر ذره‌بین‌ کارشناسان و بازرسان‌ بهداشت است اما مردم نیز باید‌ آگاه‌سازی شوند‌ تا از موادغذایی‌ انبوه‌ نظیر‌ خشکبار، ساندویچ‌ و سایر موادغذایی‌ که در مترو‌ها  و سایر اماکن‌ عمومی توسط‌ دست‌فروشان‌ تهیه و فروخته‌ می‌شود امتناع‌ کنند زیرا بر روی روند تهیه این موادغذایی‌ هیچ‌ نظارتی‌ وجود ندارد‌ و با مصرف آن فرد درگیر‌ عوارض‌ متعدد خواهد شد.
 
کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 در پایان گفت: خوشبختانه وجود دفاتر‌ خدمات سلامت‌ گام عملیاتی‌ در ارتقاء سلامت مردم است و امیدواریم‌ با حمایت متولیان سلامت و هماهنگی بین بخشی‌ شاهد ارتقاء سلامت مردم جامعه باشیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13307 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 2020 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
5 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
6 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
7 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
8 هلال احمر ایران برای ارسال دارو و غذا به غزه اعلام آمادگی کرد ۱۴۰۲ جمعه ۲۸ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 سوپرخوراکی پاییزی در این مطلب هم سوپرفودهای فراوان و در دسترس پاییزی را به همراه خواص و فوایدشان می بینید.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .