گرایش جوانان به داشتن دندان های درشت و سفید بدون توجه به عوارض آن


پایگاه خبری لقمه: استادیار دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از گرایش جوانان به داشتن دندان های درشت و سفید خبر داد و گفت: متاسفانه قشر جوان ما بدون داشتن آگاهی به سمت زیبایی دندان گرویده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر شیلا امامیه صبح چهارشنبه در حاشیه برپایی هفدهمین کنگره انجمن متخصصین ترمیمی و زیبایی ایران اظهار داشت: متاسفانه قشر جوان ما بدون توجه به اینکه انجام کار زیبایی هم می تواند عوارضی در پی داشته باشد به دنبال کارهای زیبایی بر روی دندان خود هستند.

 
وی با بیان این مطلب که می توان مشکلات زیبایی دندان ها را تا حدودی با ارتودنسی و سایر راهکارها حل کرد، افزود: گرایش جوانان به دندان های درشت و سفید با اصول زیبایی مطابقت ندارد.
 
به گفته  امامیه علت گرایش به داشتن دندان های درشت و سفید در بین جوانان جامعه تنها بر اساس مد روز و بدون آگاهی صورت می گیرد.
 
وی بر ضرورت فرهنگسازی در امر زیبایی تاکید کرد و گفت: انجام کارهای زیبایی بر روی دندان ها بدون توجه به مشکلاتی که دندان ها دارند می تواند در آینده سلامت دندان های آنها را با عوارضی همراه سازد.
 
امامیه همچنین  از ورود دندانپزشکان عمومی به حوزه ترمیمی و تخصصی بدون گذراندن دوره های تخصصی انتقاد کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه در انجام کارهای زیبایی بر روی دندان ها این است که نمی دانند به سراغ چه کسی بروند.
 
بر اساس همین گزارش دکتر علیرضا بروزی نیت متخصص ترمیمی و زیبایی نیز با عنوان این مطلب که گرایش به زیبایی در جامعه رو به افزایش است، افزود: خیلی از همکاران دندانپزشک عمومی از تخصص لازم برای کارهای ترمیمی و زیبایی برخوردار نیست.
 
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: درآمدهای زیاد ناشی از کارهای زیبایی باعث شده که خیلی از دندانپزشکان عمومی موضوع زیبایی را بر درمان ترجیح دهند.
 
وی با انتقاد به اینکه برخی از همکاران دندانپزشک مردم را به کارهای زیبایی بر روی دندان ها تشویق می کنند، گفت: کارهای زیبایی با کمترین هزینه بیشترین درآمد را به دنبال دارد که همین امر باعث شده پزشکان عمومی به انجام کارهای ترمیمی و زیبایی روی بیاورند و درمان های اصلی مورد غفلت قرار گیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13325 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان بازدید: 1947 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
3 رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
4 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
5 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
6 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
7 نشانه های وجود بیماری لثه چیست؟/نقش بزاق دهان در جرم سازی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
8 آمار پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی نسبت به میانگین جهانی بالاتر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 شایع‌ترین دلایل در تشکیل کیست‌ و تومور دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 آغاز مسواک زدن از دوره کودکی ضروری است ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
11 چگونه از خرابی دندان پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
این خوراکی ضد سرطان پروستات است محققان دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند که گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی کاهش می ‌د‌هد.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.