سید جعفر حسینی: مشخص نیست مسئولیت تنظیم بازار با کدام وزارتخانه است


پایگاه خبری لقمه: مشاور سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور از لزوم کوتاه شدن فاصله تولید کننده و مصرف کننده سخن گفت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سید جعفر حسینی در گفتگو با رادیو اقتصاد با تاکید بر لزوم کوتاه شدن فاصله تولید کننده و مصرف کننده توسط دولت اظهار داشت: کشاورزان زحمت تولید در کشور را بر دوش دارند اما دلالان و واسطه ها سود اصلی از این زحمات را به جیب می زنند.

وی با اشاره به نقش اساسی دلالان و واسطه ها نقش در افزایش چند برابری محصولات کشاورزی از مزرعه تا بازار. تشریح کرد: دلالان و واسطه ها انواع محصولات کشاورزی را با قیمت کم از تولیدکنندگان خریداری و با قیمت زیاد به مصرف‌کنندگان حقیقتی در جامعه عرضه می‌نند.

وی ضمن اشاره به اینکه باغدار با کمترین سود در حال عرضه محصولات خود است، اظهارداشت: دولت باید با یک برنامه ریزی دقیق و منسجم فاصله بین تولید کننده و مصرف کننده را کوتاه کند.

مشاور سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور تکمیل زنجیره تولید و عرضه مستقیم کالا را از جمله راهکارهای کاهش میزان دخالت دلالان و واسطه‌ها در امر توزیع محصولات کشاورزی دانست و در ادامه افزود: اما قسمتی از گرانی محصولات باغی مربوط به قیمت تمام شده تولید و هزینه های حمل و نقل، نگهداری و انبارداری است.

حسینی اظهارداشت: در شرایط حاضر قیمت کود، سموم، ماشین آلات، دستمزد کارگران و همینطور هزینه های حمل و نقل، نگهداری و انبارداری محصولات کشاورزی در کشور به شدت بالا رفته است.

وی ادامه داد: برای مثال کودهای پایه و سموم که از مولفه های مهم و اساسی برای افزایش تولید هستند تحت تاثیر عدم حمایت ارز ۴۲۰۰ تومانی از ۵ تا ۷ برابر افزایش قیمت پیدا کرده است.

مشاور سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: جدا از این در کشور مشخص نیست مسئولیت تنظیم بازار با کدام وزارتخانه است تا وزارتخانه مربوطه بتواند برنامه ریزی های لازم را انجام دهد.

وی افزود: قانون انتزاع مسئولیت تنظیم بازار را برعهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته بود که در حال حاضر این مسئولیت به وزارت صمت واگذار شده است.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14196 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر بازدید: 1874 ساعت: 10:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
3 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
4 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
5 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
7 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
8 اجرای طرح میوه طرح تنظیم بازار ۱۴۰۱ شنبه ۲۷ اسفند
9 ۱۵۰ واحد عرضه کالاهای اساسی در استان تهران جریمه شدند ۱۴۰۱ شنبه ۱۳ اسفند
10 قیمت مرغ منجمد تنظیم بازار و گوشت گوسفندی ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
11 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.
مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»