برومند چهارآیین:
جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد


پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی توسعه صنعت طیور کشور گفت: با توجه به افزایش قیمت سویاو ذرت، جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، در چند هفته گذشته قیمت گوشت مرغ به شدت افزایش یافته بود و مسئولان وعده کاهش این قیمت را داده بودند و ستاد تنظیم بازار به تازگی قیمت گوشت مرغ را ۲۰۵۰۰ تومان اعلام کرده است، اما برخی فعالان بازار می گویند با توجه به اینکه دولت سویا را از قیمت ۲۷۵۰ تومان به ۳۲۰۰ تومان و ذرت را از ۱۳۰۰ به ۱۷۵۰ تومان رسانده است  قیمت هر کیلو گوشت مرغ در بازار باید ۲۳ هزار تومان باشد تا جوجه ریزی صرفه اقتصادی داشته باشد.

رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی توسعه صنعت طیور کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه مصوبه ستاد تنظیم بازار مربوط به مهرماه است و در ابتدا قیمت ۱۷۱۰۰ تومان قیمت مرغ تعیین شده بود، گفت: در این مصوبه تاکید شده بود که قیمت هر کیلو گوشت مرغ با اختلاف ده درصد در اختیار استاندارها خواهد بود و این مصوبه بر پایه این بود که دان مرغ با نرخ مصوب در اختیار تولیدکننده ها قرار بگیرد.

برومند چهارآیین با بیان اینکه در آن زمان مشکلات در زمینه تامین ارز باعث شده بود که مرغدارها کمتر از ۵۰ درصد نهاده ها را با قیمت مصوب تهیه می کردند، گفت: قیمت مصوب ذرت در آن زمان ۱۱۵۰ تومان بود ولی ۳۸۰۰ تومان در بازار آزاد به فروش می رسید و امروز قیمت آن به ۴۲۰۰ تومان هم رسیده است.

او افزود: به دلیل افزایش قیمت نهاده ها قیمت تمام شده هر کیلو گوشت مرغ در مهرماه ۱۷۷۰۰ بود و قیمت در آبان ماه ۱۷۹۰۰ تومان تمام رسید و در آن زمان قیمت لاشه مرغ هر کیلو بین ۲۸ تا ۲۹ هزار تومان بود.


دلیل اصلی گران شدن قیمت مرغ


رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی توسعه صنعت طیور کشور با اشاره به اینکه دلیل اصلی گران شدن قیمت مرغ تا ۳۵ هزار تومان ناشی از نگرانی مرغدارها از بالا رفتن بیشتر قیمت نهاده ها بود، اظهار کرد: به همین دلیل در آن زمان در مدت دو هفته هیچگونه جوجه ریزی توسط مرغدارها انجام نشد و عرضه مرغ هم در بازار کم شد و همین مساله باعث شد که قیمت ها بالا برود.

چهارآیین با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت مرغ در ایران رقابتی است، گفت: در بازار رقابتی تولیدکننده نقشی در قیمت گذاری آن ندارد و تعیین کننده اصلی مکانیسم عرضه و تقاضا است.

رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی توسعه صنعت طیور کشور با نگاهی به روند بازار در یک ماه گذشته تصریح کرد: بعد از اینکه چند وقت اخیر وضعیت تخصیص ارز و واردات گنجاله زیاد شد جوجه ریزی بیشتر شد و قیمت ها هم متعادل تر شد.
متوسط قیمت تمام شده هر کیلو مرغ

او افزود: در حال حاضر متوسط قیمت تمام شده هر کیلو مرغ ۱۷ هزار تومان است و اگر دولت ۱۰۰ درصد  نهادها را با قیمت مصوب در اختیار تولیدکننده ها قرار دهد با این قیمت صرفه اقتصادی دارد.

او با اشاره تغییر قیمت نهادها توسط دولت، گفت: دولت سویا را از قیمت ۲۷۵۰ تومان به ۳۲۰ تومان تغییر داده و ذرت را از ۱۳۰۰ به ۱۷۵۰ تومان رسانده است و از طرف دیگر هزینه حمل و نقل هم افزایش یافته و در شرایط کنونی ستاد تنظیم بازار باید تغییر جدید قیمت ها را لحاظ کند اما همچنان با قیمت های قبلی نهاده ها قیمت گوشت را محاسبه می کند.

چهارآیین با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ با ۱۰ درصد سود ۱۶۰۰ تومان درب مرغداری است، اظهار کرد: براساس قیمت تمام شده‌ای مرغ برای مرغدارها باید در بازار هر کیلو گوشت مرغ ۲۳ هزار تومان عرضه شود اما ستاد تنظیم بازار همچنان اصرار دارد که قیمت هر کیلو مرغ درب مرغداری ۱۴۴۰۰ تومان باشد و قیمت هر کیلو مرغ در بازار ۲۰۴۰۰ تومان به فروش برسد.

رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی توسعه صنعت طیور کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر این قیمت تنظیم بازار مورد قبول مرغدارها نیست، گفت: مرغدارها می گویند با این قیمت نهاده ها جوجه ریزی صرفه اقتصادی ندارد و این روند باعث کاهش جوجه ریزی می شود، از این رو پیشنهاد می دهند که قیمت هر کیلو گوشت مرغ در بازار به ۲۳ هزار تومان برسد.

  بازگشت به صفحه نخست


نقل از :موج

کد: 14204 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر بازدید: 1751 ساعت: 10:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
8 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
11 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »