سید علی فاطمی:
همکاری نکردن پزشکان مانع اجرای کامل طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی است


پایگاه خبری لقمه: نائب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت:دستاوردهای دارویی در چهار دهه بعد از انقلاب به چهار دسته تقسیم می شود که طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی آخرین دستاورد در پایان دهه چهارم است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سید علی فاطمی نائب رئیس انجمن داروسازان ایران در برنامه فجر آفرینان گفت: دستاوردهای نظام داروئی جمهوری اسلامی ایران در ۴ دهه انقلاب اسلامی به ۴ دسته تقسیم می‌شود اولین دسته ملی شدن صنایع دارویی ایران بود چرا که صنایع داخلی گسترده‌ای در زمینه داروسازی نداشتیم و اغلب داروهای تولیدی در ایران تحت برند شرکت‌های خارجی بزرگ بود و بسیاری در آن دوران آینده داروسازی ایران را بسیار بد پیش‌بینی می‌کردند که خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی ایران این اتفاق نیفتاد.


وی ادامه داد: به همت جوانان داروساز ما صنعت داروسازی ملی شد و بعد از دو دهه فعالیت تولیدی ۳۰ درصد داروهای تولید داخلی را به ۹۷ درصد رساندیم و وابستگی از دو دهه اول پیروزی انقلاب اسلامی بسیار کمتر شد.


فاطمی بیان کرد: دهه دوم انقلاب اسلامی از سال ۷۰ آغاز شد که عصر سازندگی در کشور بود و خصوصی‌سازی صنایع دارویی در ایران انجام شد و با خروج شرکت‌های خارجی از کشور کارخانه‌ها به بخش خصوصی واگذار شد که نقش موثری در پیشرفت صنایع داروئی داشت.


نائب رئیس انجمن داروسازان ایران عنوان کرد: دهه سوم پس از انقلاب که از سال ۸۰  آغاز شد دهه تولید داروهائی با فناوری‌های نوین بود و شاهد تولید داروهای حساس توسط متخصصین داخلی شدیم به نحوی که تنها ۳ درصد از داروها از خارج تامین می‌شوند اما این مقدار به ظاهر کم ۳۰ درصد از ارز دارو و بودجه داروئی کشور را شامل می‌شود که با تولید داروهای با فناوری نوین این مشکل را توانستیم برطرف کنیم و خوشبختانه در سال ۹۰ نیز این رویه ادامه پیدا کرد.


وی خاطرنشان کرد: تعداد داروخانه‌ها بسیار افزایش پیدا کرده و امروز ۱۲ هزار داروخانه در حال فعالیت هستند و در حال ارائه خدمات داروئی به مردم هستند.


فاطمی اذعان کرد: امیدواریم در دهه‌ای که در پایان آن هستیم بتوانیم طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی را اجرا کنیم تا درصد خطاهای ناشی از دست نویس بودن نسخه‌ها حذف و به حداقل برسد.


نائب رئیس انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: براساس قانون بودجه سال ۹۹الزام شده است تا امر الکترونیکی شدن نسخ انجام شود و سازمان‌های بیمه حرکت‌های خوبی انجام داده‌اند اما این طرح به دلیل عدم همکاری پزشکان تا امروز به طور کامل اجرایی نشده است. امیدواریم با اجرای این طرح اتلاف وقت ناشی از صف انتظار نسخه پیچی در داروخانه‌ها به حداقل کاهش یاید و سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی در مصرف کاغذ انجام شود و خطاهای دارویی ناشی از خواندن اشتباه نسخ حذف شود.

 خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رادیو انقلاب

کد: 14216 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن بازدید: 2021 ساعت: 2:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
3 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
4 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
6 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
7 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
8 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
11 آبرسانی به ۲ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در زنجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟ در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...