گندم کاران با اجرای الگوی کشت یارانه‌های کشت دریافت می‌ کنند


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی از تدوین و اجرای طرح پایداری خودکفایی تولید گندم در قالب الگوی کشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سهراب سهرابی مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه با اجرای این طرح در چارچوب الگوی کشت، گندم موردنیاز کشور برای نان، صنف و صنعت بالغ بر ۱۳.۵ تا ۱۴ میلیون تن تأمین می‌شود افزود: بر اساس برنامه طراحی شده پیش‌بینی می‌کنیم سطح اراضی گندم آبی به حدود دو میلیون هکتار و اراضی دیم به بیش از ۴ میلیون هکتار برسد.

 
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی، کشت گندم در تناوب با برخی محصولات را از ویژگی‌ها و برنامه‌های الگوی کشت عنوان کرد و اظهار داشت: کشت گندم در تناوب با محصولاتی همچون دانه‌های روغنی، حبوبات، و نباتات علوفه‌ای به کاهش آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در مزارع کمک می‌کند و در نهایت منجر به پایداری تولید می‌شود.
 
وی تصریح کرد: در راستای اجرای تناوب کشت، ماشین‌آلات و ادوات موردنیاز پیش‌بینی شده و کسری آن از طریق خطوط اعتباری مکانیزاسیون و یا تسهیلات مرتبط با آن تأمین خواهد شد.
 
سهرابی گفت: امسال برای اجرای الگوی کشت در حوزه گندم، نهاده‌های کود و بذر موردنیاز نیز تهیه و تدارک دیده شده و در شهریورماه برنامه کشت گندم را به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم.
 
وی اظهار داشت: عملیات کشت این محصول در استان‌های سرد مانند کردستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین، زنجان و اردبیل آغاز شده است و کشت در استان‌های گرم همچون خوزستان، ایلام و هرمزگان تا اواخر آذرماه ادامه خواهد داشت.
 
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که هم‌زمان با اجرای الگوی کشت در حوزه گندم، کشت قراردادی در اراضی آبی و طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور نیز اجرا می‌شود، تصریح کرد: برای امسال کشت قراردادی گندم در سطح دو میلیون هکتار پیش‌بینی شده ضمن آن که دستورالعمل‌های فنی آن آماده و به‌زودی توسط وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ می‌شود.
 
وی در عین حال بر حمایت از کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت می‌کنند تاکید کرد و گفت: ما از کشاورزانی حمایت می‌کنیم که الگوی کشت را رعایت می‌کنند و در قالب کشت قراردادی، نهاده‌های بذر، کود و سموم در اختیارشان قرار می‌دهیم و در انتهای تولید وجه آن را از کشاورزان اخذ می‌کنیم.
 
سهرابی ارائه یارانه کشت، تسهیلات سرمایه در گردش، آموزش، کارهای ترویجی و بخشودگی ۵۰ درصد آب بها را از دیگر حمایت‌ها برای اجرای الگوی کشت برشمرد.
 
وی اضافه کرد: طرح جهش تولید در دیمزارها نیز امسال در سطح ۴.۲ میلیون هکتار پیش‌بینی شده که از این سطح ۲.۲ میلیون هکتار مربوط به گندم است.
 
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی درباره پرداخت یارانه کشت اظهار داشت: در چارچوب اجرای الگوی کشت برای هر کیلوگرم گندم تولیدی ۱,۵۰۰ تومان یارانه کشت به کشاورزان پرداخت می‌شود.
 
وی افزود: علاوه بر یارانه کشت به زارعانی که الگوی کشت را رعایت کنند یارانه یا پاداش بهره‌وری هم پرداخت می‌شود.
 
سهرابی افزایش عملکرد کمی و کیفی تولید، افزایش درآمد گندمکاران، جلوگیری از شدت نوسانات بازار را از مزیت‌های اجرای الگوی کشت نام برد و گفت: با اجرای این طرح بیش بود و یا کمبود محصول را کمتر خواهیم داشت.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14966 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۴ مهر بازدید: 605 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
2 لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
3 تولید قطعی ۱۱.۵ میلیون تن گندم در کشور/ افزایش نرخ خرید تضمینی گندم ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
4 کاهش ۲۰ درصدی تولید پنبه به دلیل گرما و خشکسالی! ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۵ تير
5 کشت ۱۵۰ هزار هکتار سویا، کنجد و آفتابگردان در سال زراعی جاری ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
6 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
7 مجری دستپخت: دست تاکسیرانان را می بوسم ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
8 بالارفتن سهم تولیدکنندگان در فروش به شیوه استارتاپی ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۹ آبان
9 خرید تضمینی بیش از ۴ میلیون تن گندم از گندمکاران کشور ۱۳۹۹ جمعه ۱۳ تير
10 آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.