مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است


پایگاه خبری لقمه: فوق تخصص روماتولوژی کودکان، از خطر مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، خسرو رحمانی فوق تخصص روماتولوژی کودکان با اشاره به شیوع گسترده آنفلوانزا در میان اقشار جامعه به ویژه کودکان، گفت: مصرف آسپرین برای کاهش تب در زمان ابتلاء به آنفلوانزا خطر سندروم ری را افزایش می‌دهد و باعث آسیب شدید کبدی و به دنبال آن مغزی خواهد شد، به همین سبب این دارو در کودکانی که دچار بیماری تنفسی هستند، ترجیحاً نباید استفاده شود.

 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شیوع گسترده آنفلوانزا در میان اقشار جامعه به خصوص کودکان و علل اصلی آن گفت: ۲ سال دوری کودکان از مدرسه در زمان اپیدمی کرونا و تحصیل به صورت مجازی باعث شد تا آنها با یکدیگر مواجهه نداشته و از ویروس‌های بیماری زا در امان باشند و طبیعتاً ایمنی کافی برای مقابله با این ویروس‌ها ندارند، و به همین علت احتمال ابتلاء به بیماری‌های ویروسی و تنفسی فوقانی از جمله آنفلوانزا در آنها افزایش پیدا کرده است.
 
وی ادامه داد: آنفلوانزا دارای عوارض کوتاه مدت بوده و عوارض بلند مدت آن بسیار نادر است، البته آنفلوانزا دارای یک دوره ۷ تا ۱۰ روزه است که تب، درد عضلات و علائم تنفسی مثل آبریزش بینی و سرفه ایجاد می‌کند، که در صورت عدم درمان، استراحت و مصرف مایعات کافی امکان اضافه شدن عفونت‌های دیگر به این بیماری هست، که منجر به عوارضی مثل سینوزیت، ذات الریه و…، در کودک خواهد شد.
 
رحمانی با اشاره به منع استفاده آسپرین برای تب ناشی از آنفلوانزا در کودکان، بیان داشت: مصرف آسپرین برای کاهش تب در زمان ابتلاء به آنفلوانزا خطر سندروم ری را افزایش می‌دهد و باعث آسیب شدید کبدی و به دنبال آن مغزی خواهد شد، به همین سبب این دارو در کودکانی که دچار بیماری تنفسی هستند ترجیحاً نباید استفاده شود.
 
وی، تزریق واکسن آنفلوانزا را بسیار مؤثر دانست و اضافه کرد: در کودکانی که به آنفلوانزا مبتلا نشدند بهتر است در صورت دسترسی، واکسن آنفلوانزا تزریق شود و کودکانی که مبتلا شدند بعد از بهبودی حتماً واکسن را تزریق کنند، به این جهت که واکسن آنفلوانزا از ۴ نوع ویروس شایع آنفلوانزا جلوگیری می‌کند در حالی که شخص مبتلا به آنفلوانزا فقط در مقابل یک نوع ویروس آن ایمن خواهد شد و این نیاز به تزریق واکسن بعد از بهبودی را اهمیت می‌دهد.
 
دبیر اجرایی هجدهمین کنگره بین المللی اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان، به برگزاری این رویداد در مرکز همایش‌های بیمارستان کودکان مفید اشاره کرد و اظهار داشت: این رویداد هر ساله توسط گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با هدف آشنایی هرچه بیشتر پزشکان مرتبط با رشته کودکان با اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع در کودکان، برگزار می‌شود.
 
وی گفت: با توجه به نامگذاری امسال به سال حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، در کنار پانل های مختلف تخصصی و فوق تخصصی کودکان، پانلی با موضوعات محصولات دانش بنیان در کنگره امسال قرار داده شده و به همین جهت نام کنگره امسال اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع کودکان با رویکرد به محصولات دانش بنیان در امور طب کودکان انتخاب شده است.
 
هجدهمین کنگره بین المللی اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان در روزهای ۳۰ آبان الی ۴ آذر ۱۴۰۱ در مرکز همایش‌های بیمارستان مفید تهران برگزار می‌شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15004 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان بازدید: 585 ساعت: 12:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
2 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
3 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
5 اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
6 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 شانزدهمین نمایشگاه بین المللی دام و طیور /هشدار شیوع انفلوانزای حاد پرندگان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 با مصرف 8 چای گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9 افزایش 20 دردصدی صادرات لبنیات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
10 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.