وقتی مواد غذایی قاتلند!


گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست.

به گزارش لقمه، ماستی که ترشیده، نانی که کپک زده، آبمیوه ای كه طعم فلز می دهد و خوراکی هایی که عطر و مزه نامناسب دارند اما هنوز از تاریخ مصرفشان نگذشته است... اما تاریخ انقضا همیشه قابل اعتماد است؟
مراجعه مردم به درمانگاه ها و بیمارستان ها به دلیل مسمومیت غذایی نسبت به چند دهه گذشته 20 درصد افزایش یافته است.

بررسی ها نشان می دهند؛ گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست، پزشکان توصیه می کنند اگر محصولی حتی کمی هم برایتان غیر عادی به نظر رسید از خوردن آن صرف نظر کنید.

به تاریخ انقضا تا حدودی اعتماد کنید اما آنچه باید به آن صد در صد اعتماد کنید حواس 5 گانه خودتان است.

به بو و طعم مواد غذایی به خصوص محصولات کنسروی بسیار اهمیت دهید و قبل از مصرف آنها را بجوشانید. شیر، تخم مرغ، ماهی، گوشت و کنسروها از بیشترین محصولاتی هستند که باعث مسمومیت و مرگ و میر می شوند.

مواد اولیه تولید بعضی از محصولات خارجی بهتر از داخلی است اما همه محصولاتی که از خارج وارد می شوند کیفیتشان بهتر از داخلی نیست، زیرا در مدت انتقال، جا به جایی و نگهداری آنها زمان زیادی سپری می شود پس تاریخ انقضای آنها بیانگر کیفیت محصول نیست. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :seemorgh.com

کد: 4187 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 3893 ساعت: 10:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسرار خوراكی ها در این مطلب با برخی از خواص ماش+بادام و دارچین آشنا می شوید.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.