هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید


بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.

به گزارش لقمه، یک فوق تخصص غدد گفت: درمان بیماری‌های مرتبط با غده تیروئید ممکن است طولانی مدت باشد، اما قطع خودسرانه آن عوارض بسیار زیادی دارد.

دکتر حسین دلشاد با اشاره به اهمیت تاثیر هورمون‌های غده تیروئید بر متابولیسم کلیه اعضای بدن، اظهار کرد: زمانی که بیماران مبتلا به کم کاری و پرکاری تیروئید داروهای خود را قطع می‌کنند تا دو ماه هیچ اثری از قطع دارو نمی‌بینند اما پس از آن علائم و نشانه‌های بالینی مجددا در آنها بروز می‌کند.

وی در رابطه با پرکاری غده تیروئید و قطع درمان آن گفت: در صورتی که قبل از کنترل کامل شرایط بیمار مصرف داروی ضد تیروئید قطع شود، علائم و نشانه‌های آن خود را نشان می‌دهد و حتی بر قلب و عروق و استخوان‌های فرد تاثیر سوء می‌گذارد.

دلشاد به مشکلات قلبی ناشی از پرکاری تیروئید اشاره کرد و افزود: عدم کنترل پرکاری تیروئید باعث بروز مشکلات قلبی نظیر تپش قلب، اختلال در سیستم قلب و ضعف عضلات قلبی و در استخوان‌ها باعث پوکی استخوان می‌شود.

وی مصرف کلسیم بیشتر را در پوکی استخوان ناشی از پرکاری تیروئید، بی‌اثر دانست و افزود: کلسیم و ویتامین D در صورتی که به اندازه کافی مصرف شود، در حالت عادی در جلوگیری از پوکی استخوان موثر خواهد بود اما افزایش هورمون‌های تیروئید باعث افزایش سرعت در فرآیند جذب استخوان و پوکی استخوان می‌شود.

دلشاد ادامه داد: بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.



بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا

کد: 5013 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور بازدید: 3934 ساعت: 2:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
3 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
5 گیاهخواران این ۷ آیتم ضروری را در لیست خود بگنجانید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
6 پیشگیری از پوکی استخوان با رژیم غذایی سرشار از مواد معدنی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
7 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
9 ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
10 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
11 آیا مصرف شیر تاثیری بر دفع آلودگی هوا دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.