معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی:
خوراک دام و طیور برای ۶ ماه آینده در کشور تامین است/به قیمت‌گذاری شیر، گوشت و مرغ اعتقادی ندارم


معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه دو میلیون نهاده در بندر و روی کشتی‌ها است و سه میلیون تن ذرت در کشور تولید می‌شود، گفت: دامداران و مرغداران تا شش ماه نگرانی از خوراک نداشته باشند.

به گزارش لقمه، حسن رکنی در همایش بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت دام‌پروری در گرگان گفت: یک میلیون نهاده اولیه در بندر و یک میلیون تن هم در کشتی‌های روی آب است و با توجه به اینکه فصل برداشت ذرت است، پیش‌بینی می‌شود امسال 2 تا 3 میلیون تن ذرت در کشور تولید شود.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: تولید کنندگان دام و طیور تا شش ماه آینده نگرانی از تامین نهاده نداشته باشند.

رکنی که به تازگی به سمت معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی منصوب شده است، گفت: اخیراً دولت با تغییر ارز مرجع 1226 به 2477 در واردات نهاده‌ها تکلیف ما را در مورد قیمت نهاده‌ها مشخص کرده است و ما راهی جز افزایش تولید و بالا بردن بهره‌وری برای کاهش هزینه‌ها نداریم.

وی تاکید کرد: افزایش 70 تا 80 درصدی ذرت و 50 تا 60 درصدی سویا نباید تولیدکنندگان را مجبور به عقب‌نشینی از تولید کند.

وی با تاکید بر اینکه با تعییز ارز مرجع برای واردات نهاده‌ها از اول تیرماه هیچ ثبت سفارش جدیدی انجام نشده است، گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم این تصمیم توسط دولت انجام شده است.

رکنی با اشاره به اینکه تشکل‌ها باید خود اقدام به واردات نهاده کنند، گفت: با شرکت پشتیبانی امور دام نیز صحبت کردیم تا در صورتی که خود اتحادیه‌ها و تشکل‌ها آمادگی خود را برای واردات اعلام کنند واردات نهاده توسط بخش دیگری صورت نگیرد.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در ادامه در خصوص قیمت‌گذاری مرغ و تخم مرغ، گفت: وزارت جهاد کشاورزی هر قیمتی را که اتحادیه‌ها در مورد قیمت مرغ و تخم مرغ پیشنهاد بدهند برای طرح در ستاد تنظیم بازار پیشنهاد خواهد شد.

بر اساس این گزارش، ستاد تنظیم بازار قرار است در جلسه هفته آینده قیمت مرغ، شیر و گوشت را تصمیم‌گیری کند.



*به قیمت‌گذاری محصولاتی مانند شیر، گوشت و مرغ اعتقادی ندارم



رکنی همچنین با بیان اینکه به قیمت‌گذاری محصولاتی مانند شیر، گوشت و مرغ اعتقادی ندارد، گفت: دولت در مرحله‌ای نرخ ارز مرجع را از 1226 به 2477 تغییر داد و چه تضمینی وجود دارد که در آینده وارد کنندگان مجبور نشوند نهاده‌ها را با ارز آزاد وارد کنند و در این زمان قیمت اینگونه محصولات دوباره تغییر می‌کند.

وی ادامه داد: بهتر است قیمت اینگونه محصولات را عرضه و تقاضا مشخص کند تا اینکه در هر مرحله از تغییرات قیمت تمام شده، قیمت مصرف کننده با شوک جدی مواجه شود.

وی ادامه داد: شاید برخی نگران این باشند که در صورتی که شیر از قیمت‌گذاری خارج شود قیمت آن در بازار به 2 هزار تومان برسد زیرا سود تولید کنندگان در افزایش تقاضا است و آنها هیچوقت قیمتی را مطرح نمی‌کنند که میزان مصرف محصول پایین‌تر شود.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: نظر کارشناسی من این است که تنظیم بازار محصولات پروتئینی را عرضه و تقاضا تعیین کند.

وی در ادامه به تولیدکنندگان توصیه کرد که تولیدات خودشان را حتماً تبلیغ کنند زیرا محصولاتی مانند آدامس و نوشابه نسبت به محصولاتی مانند شیر و لبنیات تبلیغات بیشتری دارند و مردم در برابر افزایش قیمت آنها به اندازه افزایش محصولات لبنی واکنش نشان نمی‌دهند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید اصلاحات اساسی در بهره‌وری تولید صورت گیرد، گفت: اصلاح نژاد به روش ژنومیک را دنبال می‌کنیم که با اجرای آن تحول اساسی در تولید شیر و گوشت کشور ایجاد می‌شود.

وی همچنین در مورد تامین خوراک دام و طیور دامداران نیز گفت: باید بپذیریم که میزان بارش‌ها در کشور یک سوم میانگین جهانی است و محدودیت‌هایی در تولید نهاده‌ها وجود دارد اما این را هم باید بپذیریم که در بخش کشاورزی 20 درصد ضایعات ماده اولیه وجود دارد.

وی افزود: در مورد گندم 20 درصد ساقه برداشت نمی‌شود و در مورد دانه و برگ گندم نیز ضایعات بیشتر است.

رکنی در ادامه تاکید کرد: بهره‌وری در تولید گوشت را باید به اندازه‌ای بالا ببریم که واردات برای برخی‌ها به صرفه نباشد.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی افزود: همچنین تغییر نرخ ارز نیز فرصت مناسبی است که کسانی که دنبال واردات گوشت بودند نتوانند وارد کنند.

سومین همایش کشوری بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت دامپروری امروز در گرگان استان گلستان با حضور معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار ، عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و نمایندگان اتحادیه‌های دامداران سراسر کشور آغاز ‌شد. 


بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5399 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 2760 ساعت: 7:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
5 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
9 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!