مواظب خلال دندان باشید


یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.

به گزارش لقمه، مصطفی فاطمی در گفت‌وگویی، اظهار داشت: موثرترین روش تمیز کردن دهان و دندان فارغ از مسواک و خمیردندان در واقع حرکت فیزیکی برای تمیزکردن سطوح دندان‌هاست.

این دندانپزشک گفت: در این مسیر استفاده از مسواک و نخ دندان با روش‌های علمی مشخص شده مسئله خاصی نیست اما در برخی افراد که وضعیت خاصی دارند استفاده از این ابزار به تنهایی کافی نیست.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: افرادی که در دندان‌های خود بریج دارند؛ همچنین بیمارانی که به خاطر بیماری لثه و امثال آن در بین دندانهایشان فضاهای وسیعی دارند نخ دندان نمی‌تواند به تنهایی در تمیز کردن دندان‌ها نقش داشته باشد.


وی به سوپر فلاس اشاره داشت و گفت: این وسیله، قطعه نخ دندانی است که دارای یک سر سفت (مثل سر بند کفش) است که می‌تواند به سادگی از زیر بریج عبور کرده و با حرکت نخ در زیر دندان به تمیزی آن کمک کند.

فاطمی تصریح کرد: این نوع از نخ دندان‌ها اغلب حجیم‌تر و قطورتر از نخ دندان معمولی هستند و می‌توانند فضاهای وسیعی را تمیز کنند.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی به مسواک بین‌دندانی اشاره کرد و گفت: این وسیله نیز ساختاری شبیه شیشه‌شوی دارد و در اندازه‌های مختلف برای تمیز کردن سطوح بین‌ دندانی و حتی زیر بریج کاربرد دارد.

این دندانپزشک ادامه داد: وسیله‌ای که اصطلاحاً خلال دندان نامیده می‌شود و معمولاً برای خارج سازی غذای گیرکرده بین دندانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و سخت و چوبی است اغلب موارد بیش از آنکه به تمیز کردن دندان‌ها منجر شود و جایگزین نخ دندان و مسواک باشد باعث آزار به لثه می‌شود.

وی افزود: استفاده طولانی مدت از خلال دندان موجب تحلیل لثه بین دندانی می‌شود.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: این امر به واسطه ساختار انعطاف ناپذیر و گاهی باقیماندن ذرات خلال چوبی در لثه ایجاد می‌شود.

فاطمی ادامه داد: برخی محصولاتی از این دست با اندازه بسیار ظریف و از جنس پلاستیک نیز در بازار موجود است که استفاده از آنها منحصر به موارد خاصی است.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسب نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6239 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ بهمن بازدید: 4020 ساعت: 11:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزییات بخش‌نامه عراق برای صادرات کالاهای ایرانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
2 برف و بوران قیمت مرغ را افزایش داد ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر
3 در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين
4 طرز تهیه خوارك سبزیجات و مرغ چینی ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
5 طرز تهیه دلمه كلم برگ قالبی+ عکس ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
6 روش تهیه کیک آلبالویی دو تخم‌مرغه ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ اسفند
7 طرز پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی ۱۳۹۲ دوشنبه ۹ دي
8 طرز تهیه آش عاشوره؛ نذری محلی محرم در ترکیه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
9 دستور پخت شیرین پلوی مجلسی برای ضیافت افطار ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد
10 نکات مهم درباره پخت شله زرد ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داروهای گیاهی کاهش وزن حاوی شیشه هستند دکتر ناصحی با هشدار نسبت به مصرف داروهای لاغری در زنان گفت: :« عده ای از افراد سودجو از تمایل خانم ها برای کاهش وزن استفاده می کنند و با توصیه های غیر علمی و تجویز برخی از داروها که به عنوان داروهای گیاهی مطرح می شوند و حاوی مواد محرک روانی هستند انها را به ورطه اعتیاد میکشانند.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.