لیست جدید داروهای بیمه‌ای منتشر شد


رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به جلسات برگزار شده میان دو وزارتخانه بهداشت و رفاه جهت پوشش بیمه‌ای داروهای گران قیمت، گفت: امیدواریم اولین فهرست تفاهمی در هفته جاری نهایی شود.

به گزارش لقمه، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت، درباره تفاهم‌های صورت گرفته میان وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه جهت پوشش بیمه‌ای داروهای گران قیمت، گفت: تفاهم نامه‌ این دو وزارتخانه در مورد تامین هزینه مالی برخی از داروهای گران قیمت مصرفی بیماران امسال عملیاتی می‌شود.

وی افزود: این تفاهم نامه سال گذشته وجود داشته و برای پوشش‌های بیمه‌ای امسال نیز چند هفته است که با بیمه‌ها در حال مذاکره هستیم. امیدواریم اولین فهرست تفاهمی در هفته جاری نهایی شود.

به گفته دیناروند، تعداد داروهایی که در فهرست امسال جهت پوشش بیمه‌ای وارد می‌شوند نسبت به سال گذشته بیشتر خواهد بود. به این معنی که تعداد بیماری‌ها و بیماران بیشتری را حمایت خواهیم کرد. اعتبارات این مبحث نیز در بودجه پیش بینی و تامین شده است.

توصیه وزارت بهداشت به بیمه‌ها

معاون وزیر بهداشت در عین حال گفت: توصیه‌مان به سازمان‌های بیمه‌گر آن بوده که پوشش بیمه‌ای داروهای بیماران مزمن و صعب‌العلاج را در اولویت قرار دهند. از طرف دیگر می‌توانند داروهایی که اکنون مصرف بدون نسخه دارند و همچنین داروهایی که تامین آنها فشار مالی بر بیماران وارد نمی‌کند را از بیمه آزاد کنند تا به این ترتیب بتوانند داروهای گران‌تر را پوشش دهند. اگر این کار را انجام دهند مطمئنا بیماران جهت تامین داروهای گران قیمت، کمتر به زحمت می‌افتند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6734 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت بازدید: 1831 ساعت: 11:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
3 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
4 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
5 توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
8 توصیه های اورژانس به عزاداران حسینی برای گرمازدگی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
9 توصیه های جدی سازمان دامپزشکی در مورد تب کریمه کنگو ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
10 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
11 آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.