رشد 41درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو شانگهای


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی گمرک اعلام کرد: در 11 ماهه امسال، 48میلیون و 903هزار تن کالا بین ایران و اعضای شانگهای تبادل شد که نسبت به مدت مشابه 31درصد در ارزش تجارت و 41درصد در صادرات رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک همزمان با موافقت اعضای شانگهای با ساز و کار عضویت دائم ایران در این سازمان، اظهار داشت: عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای و سرعت بخشی در فرایند عضویت دائم در این سازمان، می تواند باعث افزایش چشم گیر تجارت ایران با اعضای شانگهای و شرکای آنها در جهان شود به ویژه اینکه سه قدرت بزرگ اقتصادی دنیا در این سازمان عضو هستند که سهم قابل توجهی از اقتصاد جهانی را در اختیار دارند.

 

وی افزود: در 11 ماهه سال 1400، تجارت‌ کشورمان با 11 عضو  شانگهای 48میلیون و 903هزار و 123تن، به ارزش 32میلیارد و 712میلیون و 233هزار و 273دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 31درصدی داشته است.

 

لطیفی در خصوص میزان صادرات کشور به اعضای شانگهای توضیح داد: 40میلیون و 642هزار و 272تن کالای ایرانی به ارزش 18میلیارد و 295میلیون و 637هزار و 304 دلار در 11ماه سال 1400به اعضای سازمان همکاری های شانگهای صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 41درصد افزایش داشته است.

 

وی افزود: چین باخرید  12میلیارد و 634میلیون دلار، افغانستان با یک میلیارد و 655میلیون دلار،هند با یک میلیارد و 634میلیون دلار،پاکستان با یک میلیارد و 129میلیون دلار،روسیه با 439میلیون دلار، پنج مقصد نخست کالاهای ایرانی در بین اعضای شانگهای بودند.

 

لطیفی در  ادامه گفت: ازبکستان با خرید 368میلیون دلار، قزاقستان با  165میلیون دلار، تاجیکستان با 79میلیون دلار، قرقیزستان با 74میلیون دلار، بلاروس با 16میلیون دلار و مغولستان با 483هزار دلار به ترتیب در رتبه های بعدی خرید کالاهای ایرانی در بین اعضای شانگهای قرار دارند. 

 

سخنگوی گمرک در خصوص میزان واردات از کشورهای عضو سازمان همکاری های شانگهای توضیح داد: چین با فروش 11میلیارد و 105میلیون دلار، روسیه با یک میلیارد و 451میلیون دلار،هند با یک میلیارد و 379میلیون دلار،پاکستان با 252میلیون دلارو ازبکستان با 110میلیون دلار، پنج مبدا نخست فروش کالاهای مورد نیاز کشور در بین اعضای شانگهای بودند. 

 

وی افزود: قزاقستان بافروش 56میلیون دلار، تاجیکستان با 31میلیون دلار، افغانستان با 18میلیون دلار، بلاروس با 10میلیون دلار، قرقیزستان با 3میلیون دلار و مغولستان با دو میلیون دلار، در رتبه های بعدی فروش کالا به ایران در سازمان همکاری های شانگهای قرار دارند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14673 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۲۱ اسفند بازدید: 1111 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
4 صادرات ایران به کشور‌های غرب آسیا چقدر افزایش داشته ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
5 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 دستور خاندوزی برای ایجاد مکانیزم اعلام هشدار فاسدشدن کالاها در بنادر و گمرکات ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
8 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
9 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
10 کالاهای اساسی در گمرکات/ ترخیص کالای اساسی از گمرکات ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
11 چرا شبرخشک های رژیمی از کمرگ ترخیص نشده بودند ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

  پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟