وعده سحری در ماه رمضان چگونه باشد


یک پزشک تغذیه توصیه کرد: سحری را با آرامش میل کنید و از عجله در غذا خوردن در این زمان پرهیز کنید چرا که خوردن غذا با عجله در هنگام سحر موجب بروز بیماری‌های گوارشی می‌شود و این شیوه اشتباه سلامتی را به مخاطره می‌اندازد.

به گزارش لقمه، دکتر مرتضی عبدی، با چند توصیه در مورد خوردن سحری عنوان کرد: برخی از مردم خود را به شیوه‌های نادرستی در تغذیه در ماه مبارک رمضان عادت می‌دهند برای نمونه حذف سحری یکی از این شیوه‌های نادرست است به ویژه در تابستان با توجه به طولانی بودن ساعات گرسنگی باید خوردن سحری را در وعده غذایی بگنجانیم.

وی افزود: برای خوردن سحری لااقل نیم ساعت قبل از آغاز خوردن از خواب بلند شویم تا اگر اشتهایی برای خوردن غذا وجود ندارد فرصتی برای کسب اشتها با روش‌های مختلف مانند آشامیدن مایعات فراهم شود که این امر علاوه بر حفظ سلامت در خوردن سحری، موجب پیدایش عادت سحرخیزی در انسان می‌شود که آثار بسیار مناسبی در سلامت افراد دارد.

وی خوردن میوه در سحر را مورد تاکید قرار داد و افزود: میوه بخش قابل توجهی از کم آبی بدن در ماه مبارک رمضان را جبران می کند به ویژه میوه‌هایی که عطش را کمتر می‌کند باید مورد توجه باشد البته خوردن سالاد بدون سس و پیاز هم در این وعده غذایی گزینه خوبی است.

این پزشک تغذیه یادآور شد: فراموش نکنیم تند غذا خوردن شیوه نامطلوبی است که در ماه مبارک رمضان باید برای کنار گذاشتن این شیوه نادرست در تغذیه تمرین کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: بعد از خوردن سحری هرگز با معده پر فورا نخوابیم زیرا این شیوه به معده آسیب زیادی وارد می‌کند به همین دلیل توصیه می‌شود حداقل بعد از یک ربع از گذشت خوردن سحری بخوابیم گرچه خواب بعد از سحری اگر ترک شود بدن سالم تری خواهیم داشت.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7089 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۱ تير بازدید: 2745 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
2 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
3 رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
4 خدا دست مارادونا را گرفت ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر
5 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
6 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
7 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
8 کاهش کلسترول با حذف پروتئین و چربی حیوانی از وعده سحری ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
9 وعده سحری نباید حذف شود/روزه داری با رژیم غذایی متفاوت است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
10 آداب مردم آذربایجان برای«لعن ابن ملجم» و «اوباشدان» در ماه مبارک ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
11 اینچیلادای مرغ و پنیر(غذایی برای افطاری) ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  چرا نباید نودل بخورید در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.